FinansWatch

Omtalebarometer: Amagerbanken springer op ad ranglisten

Finanstilsynets rapport om Amagerbanken og udmeldingen om en stor fyringsrunde har endnu engang sendt banken i mediernes søgelys. Danske Bank, Nordea og Sydbank er fortsat de mest omtale finansvirksomheder. Det fremgår af FinansWatch og Infomedias omtalebarometer.

Foto: Uffe Frandsen

Offentliggørelsen af Finanstilsynets rapport om Amagerbanken betød, at den amagerrikanske bank endnu engang kom i mediernes søgelys. Det afspejler sig også i FinansWatch omtalebarometer for august, der udarbejdes i samarbejde med Infomedias analyseafdeling.

Det er blandt andet tidligere direktør i Finanstilsynet og nuværende direktør i Finansiel Stabilitet Henrik Bjerre-Nielsens rolle, der har fået spalteplads. Samtidig har Amagerbanken fået megen omtale efter ledelsen d. 29. august bebudede fyringen af 40 pct. af medarbejderstaben.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs