FinansWatch

Bankansattes lønniveau offentliggjort i e-mail

En ansat i Royal Bank of Scotland har afsløret, at banken betaler sit løstansatte personale op til 17.000 kr. om dagen. Det skriver Financial Times.

800 ansatte i Royal Bank of Scotland har netop modtaget en mail med detaljer om lønningsniveauet hos de løstansattes lønningsniveau i banken. De løstansatte modtager ifølge mailen op til 17.000 kr. om dagen.

Sagen kommer ubelejligt for den statsstøttede bank, der netop har gennemført store nedskæringer i omkostningsniveauet. Herunder fyring af et stort antal fastansatte.

David Fleming, repræsentant for fagforeningen, Unite the Union, raser over, at banken har betaler de ca. 3000 løstansatte i den stil oven på fyringerne.

”Det er meget upassende, at banken bruger skatteydernes penge til at aflønne tusinder af løstansatte. Vi har store bekymringer over den hyppige brug af højtlønnet løstansat personale, mens der fyres fastansat personale,” siger David Fleming.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs