FinansWatch

Skal Carsten Andersen rydde op i Aarhus Lokalbank?

Børsen skriver, at flere anonyme kilder peger på den tidligere Sydbank-boss som ny formand i Aarhus Lokalbank. Selv vil han ikke kommentere rygterne.

Foto: Andreasen Carsten

Bliver Carsten Andersen den næste i rækken af rutinerede bankfolk, der skal forsøge at rydde op i kølvandet på finanskrisen?

Den tidligere Sydbank-direktør nævnes i Børsen som et oplagt bud som ny bestyrelsesformand i Aarhus Lokalbank. Avisen henviser til flere anonyme kilder.

"Det har jeg ingen kommentarer til. Det har jeg ikke," lød det i går kortfattet fra den tidligere topchef i Sydbank til Børsen.

Tvangskonvertering

Forventningerne om et formandsskifte i Aarhus Lokalbank er steget, efter at staten fredag satte sig på 67,5 pct. af aktierne i den østjyske lokalbank.

Det statslige indtog som majoritetsaktionær kommer efter, at Aarhus Lokalbank for få uger siden meddelte, at banken på grund af økonomiske vanskeligheder var tvunget til at konvertere 80 pct. af statens hybridkapital til aktier.

Den nuværende formand Rasmus Juhl Rasmussen ønskede i går overfor FinansWatch ikke at kommentere på sin egen fremtid i bankens bestyrelse, men henviste til, at han er typen, der ikke render af pladsen, blot fordi det stormer lidt.

Aarhus Lokalbank på trapperne med prospekt

Staten sidder tungt på Aarhus Lokalbank

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs