FinansWatch

FinansWatch opruster med ny finansreporter

Nyansat finansreporter skal være med til at styrke FinansWatchs dækning af virksomheder og personer i den finansielle sektor.

Efter små tre måneder i luften og en rigtig god modtagelse i den finansielle sektor er FinansWatch nu klar til at tage et nyt skridt mod vores mål om at blive landets bedste nyhedsmedie om personer og virksomheder i den finansielle sektor.

Det gør vi ved at ansætte en ny finansreporter. Christian Sehested er 29 år og har tidligere gjort sig bemærket som skribent for Dagbladet Børsen. Han slutter sig til vores redaktion på St. Regnegade i København 1. marts.

Ipad og jobmarked

Oprustningen på medarbejderfronten er ikke det eneste, vi arbejder med bag linjerne, hvor teknikerne arbejder på højtryk for at få vores løsning til smartphones og tablets som f.eks. Ipad klar til lancering. Mere om det snart.

Endelig er vi nu klar med vores jobmarked, der gør det muligt at finde din virksomheds nye medarbejder via jobopslag på FinansWatch. Det kan du læse mere om her.

Med de nye initiativer håber vi at fortsætte udviklingen af vores medie, der allerede har fået en flot modtagelse i branchen. Vi håber også, at du som læser vil hjælpe os i vores arbejde med at skabe et alternativ til de traditionelle erhvervsmedier. Har du ris, ros eller gode ideer, er du derfor mere end velkommen til at skrive til finanswatch@finanswatch.dk

Bedste hilsner

Anders Heering

Chefredaktør

-

-

FinansWatch er et selvstændigt medie ejet af JP/Politikens Hus. Du kan læse mere om vores medie her:

Velkommen til FinansWatch

Ønsker du at tegne et abonnement, så alle medarbejdere i din virksomhed frit kan tilgå alt vores indhold skal du ringe til vores salgsafdeling på 70 77 74 49 eller skrive til abonnement@finanswatch.dk.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs