FinansWatch

Velkommen til FinansWatch

- et nyt uafhængigt medie om personer og virksomheder i den finansielle sektor til personer og virksomheder i den finansielle sektor.

Her finder du artikler om konkurrence, resultater, regulering, tendenser, karriere, navne, jobskifte og meget mere.

Vi stiller de kritiske spørgsmål og udfordrer branchen, men tør også fortælle den positive historie, som sjældent finder vej til spalterne i de eksisterende erhvervsmedier.

FinansWatch har tid til at stoppe op, når mediemøllen er kværnet videre og FinansWatch har plads til at lade branchen komme til orde.

Vi er ejet af JP/Politikens Hus og redaktionen består af journalister med en fortid på landets største erhvervsmedier.

Stærke partnere

Ud over redaktionens egne artikler vil du på FinansWatch finde udvalgte artikler fra vores samarbejdspartnere, der tæller Jyllands-Posten, Politiken, Financial Times, RB-Børsen, Bankinfo m.fl. Endelig vil en række profiler bidrage med klummer og indlæg om aktuelle emner.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FinansWatch. Har din virksomhed et abonnement, kan du og dine kollegaer frit tilgå alt indhold på computer, smartphone eller Ipad.

For at give din virksomhed mulighed for at lære vores nye medie at kende, tilbyder vi tre måneders gratis prøveperiode på FinansWatch.Du skal blot sende en mail til prøveabonnement@finanswatch.dk med dit og din virksomheds navn, så åbner vi for alle virksomhedens medarbejdere i løbet af 24 timer.

Du kan også oprette et personligt prøveabonnement gratis ved at klikke på klikke på dette link:

https://secure.finanswatch.dk/user/create

Du kan også nøjes med at tilmelde dig vores gratis nyhedsbreve ved at benytte tilmeldingsboksen i højrespalten eller i bunden af siden.

Vi håber, at du vil være med til at gøre FinansWatch til et stærkt branchemedie og opfordrer dig til at dele dine tanker, ideer, ris og ros med redaktionen. Du er altid velkommen til at kontakte os på finanswatch@finanswatch.dk.

Du kan læse mere om redaktionen her:

http://finanswatch.dk/service/Om_Finanswatch/

Tilbage er der kun at ønske dig rigtig god læselyst.

Med venlig hilsen

Anders Heering

Chefredaktør, FinansWatch

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs