FinansWatch

NP Investor prøver med nyt aktieudbud efter it-problemer

Efter problemer prøver NP Investor nu endnu en gang at gennemføre et aktieudbud i forbindelse med en børsnotering af finansselskabet.

Erik Damgaard står bag selskabet NP Investor.

I en meddelelse fredag eftermiddag skriver NP Investor, at den igen udbyder mellem 1 og 1,28 mio. nye aktier til en udbudskurs i intervallet 14 til 18 kr. per aktie.

Ved en fuldtegning til kurs 18 kr. vil selskabets markedsværdi derved løbe op i 117,5 mio. kr., skriver NP Investor i en meddelelse til fondsbørsen fredag eftermiddag.

Udbuddet af nye aktier vil give et bruttoprovenu på mellem 14 og 23 mio. kr., som ifølge selskabet skal understøtte dets vækststrategi.

"Selskabets mål og ambition er at opnå en fremtrædende position i Norden inden for copy trading og algoritme trading. Desuden er målet også at få kunder og samarbejdspartnere uden for Norden, hvor især EU-området er interessant," skriver NP Investor i meddelelsen.

Selskabet, som er ejet og udviklet af erhvervsmanden Erik Damgaard, tilbyder en handelsplatform, hvor handlere kan følge andre investorers investeringer.

"NP Investors idé- og forretningsmodel har tydelige paralleller og fælles karaktertræk med udviklingen og brugen af sociale medier og deleøkonomien, hvor kunder er aktive deltagere og medskabere af produkter og tjenester," har selskabet tidligere skrevet om sig selv.

Torsdag meddelte NP Investor, at den planlagte børsnotering af selskabet var udskudt grundet it-problemer. Nu sigter selskabet efter at blive optaget til handel på minibørsen First North fra 20. december.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere