FinansWatch

Danske Bank kan hænge på regning fra irsk låneskandale længe endnu

Selv om Danske Bank har solgt sin portefølje med irske boliglån, kan banken alligevel komme til at hænge på voksende regning fra irsk låneskandale.

Foto: ritzau/Mathias Christensen

Regningen for Danske Banks involvering i en større irsk låneskandale er ikke nødvendigvis gjort op endnu. Det kan tværtimod ende med at blive en længerevarende affære for den danske bank, på trods af at banken har solgt sin portefølje med irske boliglån.

Det er nemlig fortsat Danske Bank, som skal kompensere kunder, der er berørt af låneskandalen, hvor irske boligkunder er blevet snydt for billige såkaldte tracker-boliglån. Det fortæller den ansvarlige chef i Danske Bank, Peter John Hughes, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Omikron sender USA-frygtindeks op

Det såkaldte vix-indeks, der måler frygten på det amerikanske aktiemarked er steget markant de seneste dage, men er dog stadig langt fra da coronafrygten ramte første gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs