FinansWatch

Nordea Asset Management udnævner chef for institutionelle kunder

Nordea Asset Management har samlet ledelsesansvaret for globalt engrossalg af investeringsfonde og institutionelle kunder.

Nordea Asset Management, der er Nordeas kapitalforvaltningsdivision, har udnævnt Christophe Girondel til global chef for institutionelle klienter. Det skriver Investment & Pensions Europe.

Den 42-årige franskmand, der kan begå sig på engelsk, tysk og italiensk ud over sit modersmål, kom til Nordea i 2003 og blev global chef for engrosdistribution af investeringsfonde med base i Luxembourg.

Nordea har valgt at kombinere ledelsesansvaret for de to områder, så Girondel fortsætter i sit eksisterende job, samtidig med at han påtager sig ansvaret for de institutionelle kapitalforvaltningskunder.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs