FinansWatch

Se finanssektorens hurtigste på halvmaraton

Morningsstars chefanalytiker var lørdag den hurtigste fra finanssektoren under VM i halvmaraton. Rettet.

Finansfolk har fart i fødderne. Der var således hård kamp om titlen som hurtigste finansmand ved VM i halvmarathon lørdag i København. Hurtigste mand fra den finansielle sektor kommer fra Morningsstar, hvis danske chefanalytiker Nikolaj Holdt Mikkelsen løb i tiden 1:14:02. næsthurtigst var Kim Ilsvard fra Bankdata i 1:14:40.

Hurtigste kvinde fra den finansielle verden står som Charlotte Nielsen fra Arbejdernes Landsbank i tiden 1:19:24. På billederne fra løbet ser man dog en mand løbe med Charlotte Nielsens startnummer på maven. Hurtigste kvinde må derfor være Lone Balling Hansen fra Danske Bank i 1:20:28.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs