FinansWatch

39-årig direktør trækker stikket i Nordea efter 21 års ansættelse

Siden slutningen af 2020 har han stået i spidsen for Nordeas særlige afdeling for iværksætterkunder, men nu stopper manden i jobbet og i den bankkoncern, hvor har har tilbragt over halvdelen af sit 39-årige liv.

Mikkel Rørvig trådte som 18-årig ind ad døren i en Nordea-filial på Frederikssundvej i udkanten af København. 21 år senere siger han til august farvel til den nordiske bankkoncern. | Foto: Nordea / PR

En Nordea-karriere, der blev indledt, da Mikkel Rørvig som 18-årig trådte ind ad døren i en filial på Frederikssundvej i udkanten af København, slutter til august.

Endnu er han ikke fyldt 40 år, men efter mere end 21 år efter tiden som bankelev takker Mikkel Rørvig med udgangen af august af som leder af enheden Nordea Startup & Growth og som del af Nordea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs