FinansWatch

Her er finanssektorens milliardærer

En ny opgørelse af Danmarks 100 rigeste, som er foretaget af Økonomisk Ugebrev, viser, at der er relativt få finansfolk på listen. De, der er, bevæger sig typisk inden for kapitalforvaltning.

Lego-familien, som også har et stort investeringsselskab, topper igen listen over Danmarks rigeste. | Foto: Thomas Borberg

Den finansielle sektor fylder ikke meget på Økonomisk Ugebrevs store opgørelse over de 100 rigeste danskere og danske familier. Tager man en bred definition, som også inkluderer investeringsselskaber, er der 11 familier og danskere på listen.

De højstplacerede er familien Kirk Kristiansen, der bedst er kendt for Lego-dynastiet, men som også har et stort investeringsselskab til at forvalte formuen. Familien er ifølge Økonomisk Ugebrev god for 322,5 mia. kr., hvilket er en pæn del mere end i 2020, hvor formuen blev opgjort til 261,4 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs