FinansWatch

Nationalbanken finder afløser for Karsten Biltoft internt

En ny chef for finansiel stabilitet er fundet internt i Nationalbanken, fordi Karsten Biltoft skal være direktør for Finansiel Stabilitet.

Karsten Biltoft siger farvel til Nationalbanken efter mere end 30 år. | Foto: PR / Nationalbanken

Peter E. Storgaard vil fra 15. august være ny chef for afdelingen for Finansiel Stabilitet i Nationalbanken. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

Dermed har Nationalbanken fundet afløseren til Karsten Biltoft, der fra 1. december tiltræder stillingen som direktør i statens skraldespandsbank, Finansiel stabilitet, internt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs