FinansWatch

Danske Bank får ny boligchef på Sydsjælland

Efter knap 37 år i danske Bank har Danske Banks boligchef for Frederiksberg og København Vest fået nyt job på Sydsjælland.

Danske Bank har fået ny boligchef for Sydsjælland. | Foto: Jens Dresling

Lene Worm, der ifølge Linkedin har arbejdet i Danske Bank i 36 år og 9 måneder, har fået nyt job som boligchef og en del af områdeledelsen på Sydsjælland - også i Danske Bank.

Det skriver hun selv på Linkedin.

Tidligere var hun boligchef for Frederiksberg og København Vest.

"Jeg har pr. 1. april fået fornøjelsen af at være ny boligchef og del af områdeledelsen i Danske Bank område Sydsjælland. Et område hvor vi som bank er en del af nogle spændende lokalsamfund, der tilbyder både byliv, skov og strand, og er du til festivaler, folkemøder eller bare et stille sted så finder du det her," skriver hun på Linkedin.

Mere fra FinansWatch

Valgkampen var smal og hård - nu skal bestyrelsen i P+ have fokus på hele medlemsskaren

Uenighed er en del af et sundt medlemsdemokrati, men når man samles i en bestyrelseslokale er der ikke plads til særinteresser. I stedet skal fokus være på hele medlemsskaren. Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i pensionskassen P+, Kim Duus, der efter en konfliktfyldt valgkamp til fire poster i pensionskassens bestyrelse nu skal have skabt fælles fodslag.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs