FinansWatch

APC-stifter giver chefstafetten videre: "Spørger du mig, om jeg ville gøre det om, er svaret nej tak

Stifter og adm. direktør i APC Forsikringsmægler Peter Lindblad har fra 1. april givet stafetten som CEO videre til Thomas Rydahl. Selv fortsætter han som bestyrelsesformand lidt endnu, formentlig til udgangen af 2023, hvor den svenske mæglerkæde Söderberg & Partners skal have besluttet, om de køber de 50,1 pct. af aktierne i APC, som Lindblad stadig ejer.

Peter Lindblad stiftede APC Forsikringsmægler i 2007 og har været adm. direktør siden da. Nu giver han stafetten videre. | Foto: PR/APC

Når Peter Lindblad, der har stiftet APC Pensionsmægler, i dag kigger tilbage på de seneste snart 15 år som selvstændig med et produkt henvendt til private i pensionsverdenen, er han ikke i tvivl. Det har været nogle hårde år.

Og selvom han i dag er en holden mand med et pænt millionbeløb på kontoen efter et salg af 12,4 pct. af sine APC-aktier til den svenske mæglerkæde Söderberg & Partners, ville han ikke gennemgå turen en gang til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs