FinansWatch

Øresund er skiftet ud med jysk hede: Chef i Nationalbanken springer ud i nyt og ukendt arbejdsliv

Der står overraskelse skrevet i ansigterne på venner og kolleger, når chef for valutareserven i Nationalbanken, Morten Kjærgaard, fortæller, hvad han nu skal. For svaret er, at han ikke ved det, men at det skal have udgangspunkt i en hel anden geografisk placering end hidtil.

Morten Kjærgaard har efter 21 år hos Nationalbanken sagt sit job som chef for valutareserven og sikkerhedsstillelse. | Foto: PR

Han har været vant til at møde ind på et kontor, hvor blikket landede på Øresund, når det blev sendt ud af vinduet på sjette sal. Arbejdet bestod i at holde styr på de godt 450 mia. kr., som det ganske land har i valutareserve.

Men i dag når Morten Kjærgaard, nu tidligere chef for valutareserven og sikkerhedsstillelse i Nationalbanken, kigger ud ad vinduet, så lander blikket på den jyske hede. Og hvad det faglige ansvarsområde bliver i fremtiden er uvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs