UBS genopbygger rådgiverteam i København og ansætter Danske Bank-profil

Den schweiziske bank UBS, der især satser på formueforvaltning, har hentet en formuespecialist fra Danske Bank, efter at den københavnske afdeling sidste år mistede et helt rådgiverhold.
Foto: Mik Eskestad/ERH
Foto: Mik Eskestad/ERH

Efter at UBS i København sidste år led et stort mandefald, da den schweiziske bank mistede størstedelen af sine rådgivere til en konkurrent, har banken nu som led i genopbygningen ansat Dirk Svendsen fra Danske Bank.

Det skriver AMWatch og citerer Dirk Svendsens melding på Linkedin:

"I går den 1. april startede jeg som director hos UBS i København. Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt og kompetent team hos en global markedsleder inden for wealth management. Mine nye kolleger har givet mig en super modtagelse, og jeg glæder mig meget til samarbejdet."

Han forlader Danske Bank efter ni år og arbejdede senest i et job som 'senior private banker' i bankens afdelingen for elitekunder. Før Danske Bank havde han arbejdet med private banking i Sydbank.

Skiftet til Quintet

UBS mistede i november sidste år seks ansatte på samme tid. Det var i begyndelsen uklart, hvem de skiftede til. Men der spekuleredes primært i, at de var blevet ansat i en dansk filial af Luxembourg-banken KBL.

Denne bank har i januar i år skiftet navn til Quintet, og flere af de tidligere ansatte i UBS i København har nu på deres Linkedin-profiler angivet Quintet som arbejdssted. Det gælder Henning Kjær Sand, Kim Høgsberg og Morten Runo, skriver AMWatch.

Dansker skal stå i spidsen for Luxembourg-velhaverbank efter forgængerens død

Schweizisk velhaverbank mister hovedparten af ansatte i Danmark i ét hug

Europæisk rigmandsbank åbner nordisk kontor i København 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også