FinansWatch

Før han siger ja: "Jeg spørger mig selv, om jeg kunne tænke mig at drikke en øl efter fyraften med de andre i bestyrelsen"

Hvad kræver det at sidde i bestyrelsen for et dansk pengeinstitut? FinansWatch har talt med Middelfart Sparekasses nye bestyrelsesmedlem, den erfarne bankmand Flemming B. Nielsen, om tidsforbrug, engagement og risikovillighed - og om, hvordan han selv finder motivationen i 'paying back to society'.

Flemming B. Nielsen sidder nu i to bankbestyrelser. | Foto: PR

Ledelseserfaring fra finanssektoren er en efterspurgt vare i de danske bankbestyrelser. Senest har Middelfart Sparekasse været på jagt efter et bestyrelsesmedlem med hands-on bankerfaring, fordi Finanstilsynet stiller nye krav, efter at sparekassen er rykket op i Gruppe 2 - de næststørste danske pengeinstitutter.

Sparekassen har fundet den rette profil i 59-årige Flemming B. Nielsen, der til daglig har et lederjob i en af finanssektorens datacentraler og har årtiers erfaring fra store og små pengeinstitutter – lige fra at have været yngste elev til at have beklædt direktionsposter. Desuden har han det seneste halvandet år haft formandsposten i den færøske bank Betri Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs