FinansWatch

Fondsbørsens chef fandt sit kald i ledelse

Allerede som barn vidste Nasdaqs danske direktør, Nikolaj Kosakewitsch, at han skulle arbejde med værdipapirhandel, men han ville noget mere end "bare" at være børsmægler. Derfor skiftede han også bonusser ud med skolebænken, så han kunne få kompetencer til at drive en virksomhed. I dag har han fundet et formål i sit job, han ikke følte, han havde tidligere.

Nikolaj Kosakewitsch, adm. direktør for Nasdaq i København, arbejdede målrettet på at komme væk fra handelsgulvet for i stedet at arbejde med ledelse. | Foto: Anne Bæk / Ritzau Scanpix

Det kom nok ikke som den store overraskelse for Nikolaj Kosakewitsch' nærmeste, da han i midten af 90'erne trådte sine første spæde skridt i den finansielle sektor.

For allerede inden han var fyldt ti år, blev han introduceret til aktiemarkedet af sin far og blev så grebet af det, at hans hang til at tjekke kurslister endda var med i hans konfirmationssang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs