FinansWatch

Møns Bank skifter ud på ledelsespost efter stor kundetilstrømning i ny filial

Kun få måneder efter Møns Banks åbning af ny filial i Rønnede på Sydsjælland har filialdirektøren opgivet ledelsesposten for at hellige sig kunderådgivning i en anden af bankens filialer. I stedet har banken indsat en midlertidig chef i Rønnede og går på jagt efter en permanent løsning.

Jon Helqvist foran den nye afdeling den nye filial af Møns Bank i Rønnede. | Foto: PR

Da Møns Bank 9. maj åbnede sin nye filial i Rønnede på Sydsjælland, var det med Jon Helqvist som filialdirektør og en bemanding, som allerede da var større end oprindeligt beregnet. Kundetilgangen har dog slået forventningerne, og kombinationen af både ledelse og kunderådgivning holdt ikke for filialdirektøren, som nu vil hellige sig kunderådgivning 100 pct., fremgår det af en pressemeddelelse fra banken.

I stedet har Møns Bank indsat Brian Arnvig, som midlertidigt overtager ansvaret for afdelingen i Rønnede, og Jon Helqvist overgår til kunderådgivning i Præstø-filialen. Samtidig søger banken at finde en permanent løsning på direktørposten i Rønnede, idet Brian Arnvig netop er udnævnt til kunde- og salgschef for hele Møns Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs