FinansWatch

Bilglad direktør har tredobbelt PFA's ejendomsinvesteringer

På seks år har PFA's ejendomsdirektør drevet pensionsselskabets ejendomsinvesteringer op fra 20 til 67 mia. kr. Og her i denne måned har han på forskud kunnet markere sin 60 års dag med endnu et spektakulært ejendomskøb – nemlig købet af den kendte koncert- og udstillingsejendom Forum på Frederiksberg.

PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn. | Foto: PR

Da Michael Bruhn i 2014 kom til PFA som ejendomsdirektør, bed de nye kolleger hurtigt mærke i, at de have fået en handlekraftig herre og en rigtig talknuser i huset.

Men allermest lagde de nok mærke til, at selskabet havde headhuntet sig til en bilelsker med særlig kærlighed til italienske luksusbiler. Den nye ejendomsdirektør ejede nemlig både en Ferrari og en Maserati.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs