FinansWatch

Ny enhed udløser chefrokade i fynsk-ærøsk sparekasse

En ny enhed i Rise Flemløse Sparekasse skal implementere nye produkter og sørge for at kunderne får gavn af de digitale muligheder. Det betyder omrokeringer på ledende poster i sparekassen.

Rise Flemløse Sparekasse har fundet chefen til sin nye enhed for forretningsudvikling. | Foto: PR

Rise Flemløse Sparekasse opretter en ny enhed med fokus på forretningsudvikling, it og markedsføring og sætter den hidtidige filialdirektør på hovedkontoret i Rise på Ærø, Thomas Johannes Norrild, i spidsen for den.

"Enheden skal sikre, at sparekassen også fremadrettet har de nødvendige ressourcer og kompetencer til at optimere og implementere nye produkter samt sikre, at sparekassens kunder får gavn af de nye muligheder, der viser sig på det digitale område," siger sparekassedirektør Bjarne V. Nielsen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs