FinansWatch

Lån & Spar-chef åbner for anden gang ny filial i forstæderne

Lån & Spar åbner sin 21. filial ved at flytte ind i Danske Banks forladte lokaler i Søborg. Og til at stå i spidsen for satsningen har banken valgt en filialdirektør med erfaring fra bankens nyåbning i Valby.

Foto: LÅN&SPAR

Landets 13. største bank - Lån & Spar - er nu klar med sin 21. filial. Den kommer til at ligge i Søborg og får fem medarbejdere med filialdirektør Anette Rønne Gudbergsen og souschef Camilla Engel Ravn i spidsen, skriver Gladsaxebladet.

"Vi vil være der, hvor vores kunder bor. Så derfor har vi længe ønsket at åbne i Søborg. Men man ikke bare åbne en filial uden hensyn til kommunens lokalplaner for finansielle virksomheder. Det var derfor meget belejligt, at vi kunne tage over efter Danske Bank på Søborg Hovedgade," siger Annette Rønne Gudbergsen til den lokale avis.

For syv år siden var hun også med til at åbne Lån & Spars Valby-afdeling. Endnu mangler Søborg-afdelingen at ansætte en rådgiver. Når det er sket, når filialen op på fem medarbejdere. Senere skulle der gerne komme flere til, eftersom ambitionen er at få endnu flere kunder i Søborg.

Banken tyvstartede åbningen af Søborg-filialen i december, men nu bliver åbningen markeret med en åbningsfest lørdag 26. januar, fremgår det af Gladsaxebladet.

Skriv til navne@finanswatch.dk, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og jubilæer i finansbranchen.

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs