FinansWatch

Danske Bank i gang med at finde afløser for Private Banking Elite-chef

Danske Bank har fundet et midlertidig afløser for Per Rohrmann Wesselhoff, der stopper som direktør for bankens Private Banking Elite-enhed. Banken er nu gået i gang med at finde en permanent afløser.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Danske Bank har udpeget chef i Private Banking Elite Morten Faarup Bertelsen som midlertidig afløser for Per Rohrmann Wesselhoff, der - som FinansWatch skrev torsdag - har valgt at stoppe som direktør for Private Banking Elite ved udgangen af januar.

"Per har været i banken i 24 år, så jeg vil benytte anledningen til at takke ham for hans store engagement, solide kompetencer og stærke resultater gennem årene – ikke mindst i 2018. Jeg ønsker ham alt det bedste fremover. Vi har igangsat processen for at finde Pers efterfølger," udtaler Stojko Gjurovski, global chef for Private Wealth Management i Danske Bank i en mail via bankens presseafdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs