FinansWatch

Arbejdernes Landsbank sætter holdet til ny bornholmsk satsning

Ønsket om at være reelt landsdækkende er stærkt medvirkende til, at Arbejdernes Landsbank nu åbner filial på Bornholm. Banken har fundet det hold, der skal være med til at skabe et alternativ til storbankerne, og filialen åbner 15. december.

Arbejdernes landbanks nye hold på Bornholm - fra venstre Lene Christiansen, Klaus Hansen, Betty Kirkegaard Bjerg, Anne Reinfeldt og Jan Hammer Fussing. | Foto: PR

Arbejdernes Landbank åbner sin nye filial på Bornholm med en julefest 15. december i sin nye ejendom på Krystalgade i Rønne. Banken har ikke tidligere været til stede på øen, men nu skal det være.

"De overordnede grunde til at åbne på Bornholm er for det første, at banken mener, der er grundlag for en filial. Vi er jo ikke filantroper. For det andet er kun storbankerne nu til stede på Bornholm, og for det tredje så ønsker Arbejdernes Landsbank at være landsdækkende," siger den nye filialdirektør, Jan Hammer Fussing, til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs