FinansWatch

Socialrådgiver: "Forsikringsbranchen har fået øjnene op for værdien af at have en profil som min"

NYE VEJE IND I FINANSSEKTOREN: Annette Dina Chehade overbeviste for tre år siden Alm. Brand om, at selskabet havde brug for en socialrådgiver, da hun uopfordret søgte en stilling som socialrådgiver. I dag arbejder hun i arbejdsskadeafdelingen og hjælper de forsikrede i arbejde igen efter en ulykke, skade eller sygemelding.

Annette Dina Chehade hjælper folk i arbejde igen efter en ulykke, skade eller sygemelding ved at tale med alle involverede i forsikringssagen. | Foto: PR

Annette Dina Chehade bruger i dag sine kompetencer som uddannet socialrådgiver i et forsikringsselskab, efter at hun for nogle år siden scorede en spritny stilling i Alm. Brand.

"Forsikringsbranchen har i høj grad fået øjnene op for værdien af at have en profil som min, der kan vejlede skadebehandlerne om love og regler og muligheder i den sociale lovgivning. Derfor er der også flere forsikringsselskaber, som har ansat en socialrådgiver i dag. Blandt andet Alm. Brand, hvor jeg har været med til at bygge stillingen op.  Det er rigtigt spændende," siger hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs