FinansWatch

Tidligere klimaforhandler skal gøre PKA's investeringer bæredygtige

PKA har oprettet en ny afdeling for bæredygtige investeringer med Dewi Dylander i spidsen. Hun har tidligere arbejdet i ATP og været chefforhandler for internationale klimaforhandlinger som kontorchef i Klimaministeriet. "Der skal penge, investeringer og økonomi til for at gøre verden til et bedre sted," mener hun.

Dewi Dylander vil som ny chef for PKA's bæredygtige investeringer gå i dialog med de virksomheder, PKA har investeret i. | Foto: PR

Der skal penge og investeringer til, hvis man skal nå en klimaaftale som Paris-aftalen fra 2015. Det mener Dewi Dylander, der er ny underdirektør i PKA og ansvarlig for en ny afdeling for bæredygtige investeringer.

"Jeg tror, det er helt afgørende, at vi efterlader jorden som et bedre sted for den næste generation. Der skal også penge til og investeringer og økonomi bag for at nå mål og aftaler på klimaområdet. Jeg tror på, at jeg med PKA kan være med til at gøre verden til et bedre sted via investeringer," siger hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs