FinansWatch

Konceptdirektør forlader Vestjysk Bank for at drive skihotel

Efter 31 år i bankverdenen har konceptdirektøren i Vestjysk Bank droppet banken og tager en sæson som hoteldirektør i Østrig.

Konceptdirektør i Vestjysk Bank Peter Bækkelund Rasmussen, 51 år, har sagt sit job op for at drive skihotel i Østrig sammen med sin kone Pia. Sæsonen starter midt i december og løber til udgangen af marts.

"Vi skal være hotelmanagers for Skinetworks på Hotel Rothirsch i Allendorf - tæt ved Wagrain i Østrig. Vi glæder os helt vildt til at arbejde med en flok friske og engagerede unge mennesker, der sammen med os vil gøre en kæmpe indsats for at sikre, at vores gæster får en uforglemmelig skiferie. Vi er klar over, at det bliver hårdt arbejde i hele perioden. Sideløbende vil jeg bruge tiden på at overveje retningen for mit fremtidige arbejdsliv," siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs