FinansWatch

Bosse: Hvad skal man bruge strategi til?

En ting skal man gøre helt klart, når man lægger sin strategi. Man kommer aldrig til at realisere den. Tidligere Tryg-chef og i dag professionelt bestyrelsesmedlem og foredragsholder Stine Bosse skriver på FinansWatch om ledelse. Denne gang handler det blandt andet om evnen til at håndtere, kommunikere og prioriterer sin strategi.

Foto: Larsen Stine

"Først og fremmest skal man, når man starter en strategi proces vide én ting, og det er, at man formentlig aldrig vil realisere den. Hvorfor så have en, vil mange spørge. Fordi det er vigtigt at vide, hvor man vil hen, for overhovedet at bevæge sig. I de første processer jeg iværksatte kaldte vi målene for fyrtårne, men hurtigt blev vi klogere og begyndte at kalde målene fyrskibe. Dette fordi, vi vidste, at omverdenens hurtige ændringer betød at målene måtte være bevægelige," skriver Stine Bosse blandt andet. Hun understreger, at det handler om at sætte sig ambitiøse mål - og så skal der kommunikeres.

"Jo større en organisation des vigtigere, fordi strategien også udgør en basis for kommunikation. Kan strategien ikke kommunikeres let og forståeligt, og fra overordnet strategi transformeres til relevante handlingsplaner, er det ikke en holdbar strategi," lyder det fra den tidligere Tryg-chef.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs