FinansWatch

Heideby kåret som årets beslutningstager

PFAs topchef Henrik Heideby blev på en konference for toppen af den danske finanssektor kåret til årets beslutningstager i branchen foran Christian Clausen, Stine Bosse og Hans Erik Brønserud.

PFAs topchef Henrik Heideby er årets beslutningstager i den finansielle sektor. I hvert fald, hvis man spørger deltagerne på konferencen Strategitorvet Bank, Finans & Forsikring, hvor 87 gæster fra de øverste lag af den finansielle verden deltog.

Henrik Heideby blev kåret foran Nordeas topchef Christian Clausen, Trygs nu forhenværende direktør Stine Bosse og direktør i Middelfart Sparekasse, Hans Erik Brønserud.

87 beslutningstagere

Nomineringen til kåringen er ifølge arrangørerne fundet sted gennem dialog med 149 top-beslutningstagere inden for bank-, finans- og forsikringssektoren. De nominerede fem beslutningstagere, hvorefter de 87 gæster på konferencen kårede vinderne.

”Henrik Heideby vinder denne pris, da han siden sin tiltrædelse i 2001 har udvist en enorm handle- og beslutningskraft som Administrerende direktør. Med indførelse af Lean-systemer, omrokering af medarbejdere samt effektivisering af arbejdsgange har Henrik demonstreret adskillige gange, at han effektivt kan lede en markedsorienteret serviceorganisation i et konkurrencepræget marked.,” hed det i nomineringen af Henrik Heideby.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs