Her er kvindernes erhvervsmand

Adm. direktør i ATP Lars Rohde kan noget med kvinder, og det har han fået en pris for.

Foto: Sine Fiig
Foto: Sine Fiig
AF MATTIAS GRØNDAL, epn.dk

ATP's topchef Lars Rohde er blevet kåret til "Kvindernes Businessmand 2010".

Bag kåringen står den danske afdeling af den internationale organisation House of Womenomics, der arbejder for at forbedre kvinders vilkår i erhvervslivet.

"Han vinder prisen for sit målrettede arbejde for at få flere kvinder i ledelsen og for sit fokus på mændenes behov for at være sammen med børn og familie," lyder det fra juryen, som bl.a. består af Pernille Aalund, tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen samt erhvervskvinden og cykelhold-ejeren Cristina Hembo

Pind og DI-formand med i opløbet

"Lars Rohde har vundet titlen, fordi han ikke blot fokuserer på at få flere kvinder i ledelsen, men også på at gøre det legitimt for mænd at have et omsorgsgen," lyder det videre.

Både Dansk Industris formand, Jesper Møller, og udviklingsminister Søren Pind var med i opløbet til titlen som Kvindernes Businessmand.

"Juryen har fremhævet Jesper Møller for sit fokus på, at mænd og kvinder skal deles ligeligt om opgaver i hjemmet, mens Søren Pind, der har vundet tredjepladsen, får roser for sit fokus på kvinder som vækstmotor i udviklingslandene og det enorme potentiale, der ligger i at fremme og udvikle dette 'råstof' til økonomisk succes," lyder det fra kvinde-juryen.

Denne artikel er leveret af vores samarbejdspartner epn.dk

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også