FinansWatch

Pengeautomat amok i Birkerød

Danske Banks pengeautomat i Birkerød postede 1000 kr. sedler ud på gaden, mens kasseren forsøgte at redde, hvad reddes kunne.

Danske Banks pengeautomat i Birkerød gik før weekenden amok og postede 1.000 kr. sedler ud på gaden. Miseren blev dog hurtigt opdaget af kunderne, og kassereren Bo Søfeldt Hansen røg hovedkuls over skranken for at komme ud og redde, hvad reddes kunne.

Det beretter lokalavisen.dk Sjælland.

Ærlige mennesker

Til al held for banken var det ærlige mennesker, der overværede automatens pludselige gavehumør. Så alle sedlerne kom behørigt på plads igen.

Filialdirektør Palle Lange Andersen tager episoden roligt, men han kan ikke huske, hvor mange penge automaten nåede at smide på gaden.

Er sket tidligere

Fænomenet med de gavmilde automater er dog kendt i Danske Bank, oplyser Palle Lange Andersen til lokalavisen.dk

Han forklarer, at det er en teknisk fejl, som kan opstå, når edb-systemerne, der styrer automaterne, udfører nogle givne funktioner.

Denne artikel er leveret af FinansWatchs samarbejdspartner Epn.dk

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs