FinansWatch

Bankinvest kigger fremad

Efter en kraftig åreladning i BankInvests aktieteam, overvejer ledelsen nu, hvordan man fremover skal holde på de dygtige medarbejdere

”Vi har helt klart et problem. Vi har det problem, at vi øjensynligt er så dygtige til at finde og udvikle medarbejdere, at de både fra ind- og udland har fundet ud af det.”

Sådan lyder meldingen fra investeringsdirektør i Bankinvest Andrea Panzieri efter, at den syvende medarbejder har forladt aktieteamet i år. Af de syv er fem gået til Saxo Bank. Mest markant var det da David Dalgas, Klaus Ingemann Nielsen og Kenneth Graversen forlod virksomheden i april.

”Vi er blevet der, hvor Saxo Bank henter deres nye globale aktieteam. Det er klart, at når de tager vores ledende globale aktieporteføljemanagers, så har de en særlig vinkel ind hos os. Når det så falder sammen med at Søren Milo og Thomas Vester får attraktive tilbud andre steder fra, så ser det selvfølgelig voldsomt ud,” siger Andrea Panzieri,

Stor chance

Mens Søren Milo gik til Skagenfondene har unge Thomas Vester netop fået job hos kapitalforvalteren Lloyds George Management i London.

”Det er en chance, der ikke er mange, der får - og slet ikke som 27-årig. Det var hans chance, og der kan man kun sige tillykke,” siger Andrea Panzieri. Han tilføjer, at mens der er stor udskiftning i aktieteamet, så har BankInvests obligationsteam været intakt længe.

”Jeg er inhabil i spørgsmålet om, hvorvidt vi har ledelsesproblemer, da jeg selv er en del af ledelsen. Jeg trøster mig dog med, at vi kan finde rationelle begrundelser for det, der er sket - og at den anden halvdel af teamet sidder stille,” siger Andrea Panzieri og fastslår, at Bankinvest aktieteam stadig består af 20 medarbejdere med stor erfaring.

Bankinvests unge håb til guru i London

Overvejer mulighederne

”Du har måske mere fat i noget omkring det med, om vi kan betale konkurrencedygtige lønninger. De seneste, der har forladt os, har fortalt, at de bliver partnere eller får medejerskab, der hvor de kommer hen. Det er ikke noget, som vi kan tilbyde,” siger Andrea Panzieri. Han erkender, at den store udskiftning i aktieteamet har kostet kunder og peger på, at man hos Bankinvest i øjeblikket tænker grundigt over, hvilke værktøjer man kan tage i brug for at blive ligeså attraktiv som alternativerne. Her ligger det ikke umiddelbart i kortene at sende aktier på medarbejdernes hænder.

”Men så må vi finde på noget andet. Jeg kan ikke sige hvad, men det er noget, som vi tænker hårdt og intensivt over,” siger Andrea Panzieri og tilføjer, at de ændrede regler på området om aflønning også skal tages med i overvejelserne.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs