FinansWatch

Receptioner og Mærkedage

Realkredittens cheflobbyist får energi ved at synge

I både Danmark og EU har Ane Arnth Jensen siden 2006 arbejdet for at sikre den danske realkreditmodel. Og det næste år bliver ingen undtagelse, når nye Basel-krav skal implementeres i EU. I fritiden henter Finans Danmarks snart 60-årige viceadministrerende direktør energi fra blandt andet opera og visesang.

Studerende holder mangeårig investeringschef i den varme stol

Egentlig havde Henrik Olejasz Larsen planlagt at fortsætte økonomkarrieren med næsen i bøgerne. Men han savnede at møde mennesker. Det har ført den snart 60-årige investeringschef godt rundt i den danske finanssektor, og igennem mere end 30 år har undervisning været med til at holde det faglige niveau højt.

Cheføkonomernes egen chef fylder rundt

Cheføkonom Helge Pedersen fra Nordea er formand for en forening af cheføkonomer i hele Europa. Han er Danmarks første analytiker af emerging markets, og så er han kæmpefan af TV-serien Klovn. I denne uge fylder han 60 år.

Dirigent med kunsteriske evner takker af efter 33 år i Finansforeningen

Senere i denne måned tager Finansforeningen afsked med sin sekretariatschef, der i 33 år har fået alt til at køre på skinner. Oprindeligt tog Marietta Bonnet den todages stilling, fordi hun derved kunne få tid til at pleje sine kunstneriske interesser. Men de to dage blev hurtigt til mere.

Fusionsglad fynsk bankdirektør fylder rundt

En fortid på en eksotisk destination ved Middelhavet får en del af æren for fusionen af to lokale fynske banker. Det fortæller fusionsbankens direktør, som fylder rundt, og som nu også bejler til de lokale konkurrenter.

Det hele startede i et kopirum for 25 år siden

I år er det 25 år siden, Jesper Kirstein smed håndklædet i ringen og startede for sig selv. Forinden havde han haft en lovende finanskarriere, der sluttede brat efter blot syv måneder som ordførende direktør for Alm. Brand Bank. Hvad der startede som et enmandsfirma i et kopirum hos en god bekendt, er i dag blevet til rådgivnings- og konsulenthuset Kirstein A/S og kapitalforvalteren Spektrum.

Rekorddirektør stopper: Jeg har lavet ulykker nok

PORTRÆTSERIE: Tre af finanssektorens mest erfarne kræfter går på pension, og derfor bringer FinansWatch interviews med dem i den kommende tid. I dag kan du læse om manden, der er indehaver af rekorden som den nuværende bankdirektør, der har siddet længst i samme chefstol.

Spar Nord-direktør: 60 er jo blot et tal

Han har siddet i bankens direktion i snart to årtier, og nu fylder han rundt. Men han har ingen planer om en pension. Med en tyrkertro skal banken drives ind i fremtiden, og hvad der bliver gjort i dag, skal gøres bedre i morgen, lyder det fra fødselaren.

1 - 12 af 12

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs