FinansWatch

Giganttab spøger fortsat Karsten Ree trods nye investeringer

I et interview med Børsen fortæller Karsten Ree, at Amagerbanken og de mange andre uheldige investeringer skræmmer, men at han fortsat er på jagt efter den gode investering.

Foto: SVENNEVIG NIKOLAJ

Selvom den tidligere storaktionær i Amagerbanken Karsten Ree har genvundet titlen som milliardær, skræmmer det fejlslagne redningsforsøg af banken samt en række andre uheldige investeringer fortsat, fortæller han i et interview med Børsen.

”Det glemmer jeg nok aldrig og heller ikke rigtig årsagen til det. Men det er ikke noget, jeg vælger at forpeste min tilværelse med,” siger Karsten Ree til Børsen om de fejlslagne investeringer, der foruden Amagerbanken blandt andet tæller Zepto, Cimber Sterling og en fiskefarm i Estland.

Et godt aktieår sidste år fik dog Karsten Ree til at generobre sin titel som milliardær. Og selvom de mange spor skræmmer, så er han ikke færdig med at investere, fortæller han til Børsen. Seneste har han investeret i Østergaard Biler, der driver den danske del af udlejningsfirmaet Europcar.

 

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs