FinansWatch

Ranking: Hübbe vinder - Frøsig den store taber

Økonomisk Ugebrev har bedt analytikerkorpset vurdere kvaliteten af ledelsen i de største børsnoterede finansielle virksomheder. Thomas Borgen kommer ind på listen med en karaktér en spids under Nordeas Christian Clausens.

Det er forsikringsbranchens topchefer, der scorer de højeste karakterer i den direktør-rating, som Økonomisk Ugebrev har lavet.

I den anden ende af skalaen finder man Sydbanks Karen Frøsig og Alm. Brands Søren Boe Mortensen.

Morten Hübbe har for alvor formået at overbevise analytikerne om, at han er den helt rette mand for Tryg, så han ligger sig på listens førsteplads med et karaktergennemsnit på 4,1 - det er lige en spids højere end Christian Sagild, der ligger på andenpladsen. Hübbe er på 12 måneder gået 0,8 point frem i karakter. Direktørerne kan få mellem 1 og 5 point af analytikerne, og der er mellem 8 og 12 analytikere, der vurderer de 8 topchefer på listen.

Efter de to forsikringschefer kommer et trekløver, der ligger ret tæt, i skikkelse af Nordeas Christian Clausen og Spar Nords Lasse Nyby, der scorer begge karakteren 3,9 - altså lige i hælene på de to forsikringschefer. Thomas Borgen fra Danske Bank kommer ind på listen med karakteren 3,7. I midterfeltet ligger Anders Dam med karakteren 3,1 - han er faktisk gået frem med 0,7 point på et år.

I bunden finder man Alm. Brands Søren Boe Mortensen med karakteren 1,8 - og allernederst ligger Karen Frøsig fra Sydbank med karakteren 1,4 - hun er gået 0,9 point tilbage det seneste år.

 

Tidligere Sydbank-chef: Klart mit ansvar

Frøsig: Dyr landbrugsbeslutning nåede aldrig mit bord 

Sydbank: Derfor måtte udlændinge ikke høre med 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs