FinansWatch

Han slog til da et af pensionsbranchens sjældne job blev ledigt

Carsten Gjede har i knap to måneder været finansdirektør i Lærernes Pension. Et job, han var vaks til at søge, da det blev ledigt.

Carsten Gjede er ny finansdirektør i Lærernes Pension. | Foto: PR

Når en CFO-stilling i pensionsbranchen bliver slået op, er det bare med at slå til. Også selvom man kun har været kort i sit nuværende job.

Derfor var Carsten Gjede hurtig på tasterne, da en stilling som finansdirektør i Lærernes Pension dukkede op. Et job, han nu har haft i knap to måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs