FinansWatch

Min passion: Alka-direktør med Neil Young i maven

Her er finansdirektøren, der spiller rockmusik for sine medarbejdere, og hele ni gange har han hørt sit store idol live, siden passionen først satte ind for 30 år siden.

Egentlig ville Niels Mortensen, der er direktør for Salg, Skade og IT i Alka, gerne have fortalt om den passion, der fylder mest i hans liv for tiden, nemlig maraton. Men da FinansWatch spurgte til andre passioner, kom svaret prompte. Neil Young.

Han har hørt ham ni gange i alt, tre gange på Roskilde Festival og flere gange i udlandet. Hans favoritnummer er ”Like a Hurricane”, og yndlingsalbummet er ”Zuma” fra 1975, fordi Neil Young her for første gang rigtigt begynder at spille elektrisk musik med de lange karakteristiske guitarsoli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Krav om vatpinde og vaccineskud breder sig i finanssektoren

En række finansvirksomheder har i denne uge indført krav om coronapas for medarbejderne, og flere har oprettet egne testcentre for at sikre tryghed på arbejdspladsen. Ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i FA, giver det rigtig god mening med krav om coronapas og test.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs