FinansWatch

Profiler

Nets-chef: "Mine børn er mit hemmelige supervåben"

Det kan være svært at svare enkelt og forståeligt på komplicerede spørgsmål, men Kristina Løye, der er øverste ansvarlig for complianceområdet i Nets, får ofte lov at øve sig hjemme ved middagsbordet.

Fuld fart under Merete Eldrups bestyrelseskarriere

Forhenværende TV2-chef Merete Eldrup bliver med formandsposten i Nykredit en sværvægter blandt bestyrelsesmedlemmer i Danmark; for nylig blev hun også formand for Københans Universitet. Du kan her læse om hendes bestyrelseskarriere og et stort portrætinterview om hendes 11 år som topchef i TV2.

Merete Eldrup takker af og ser tilbage på 11 år i spidsen for TV 2

Om knap tre uger får TV 2 ny adm. direktør, når Merete Eldrup siger farvel og tak efter godt 11 år i direktørstolen. MediaWatch tegner et portræt af den afgående direktør og den virksomhed, hun har stået i spidsen for gennem op- og nedture. Artiklen er fra juli 2019.

Børschefen er vendt hjem fra New York – men har stadig et travlt pendlerliv

Som chef for alle de europæiske aktiviteter under den amerikanske børsspecialist Nasdaq har danskeren Bjørn Sibbern ikke mindst ansvaret for selskabets teknologicenter i Stockholm med mere end 1000 ansatte. Han får pendlerlivet til at fungere ved at arbejde igennem i ugens fire dage i Stockholm og kompensere med mere ro de sidste tre dage i København.

Bavarian hiver erfaren finanskvinde ind i bestyrelsen

Bavarian Nordic har indstillet en erfaren kvinde med meritter fra blandt andet Danske Bank til selskabets bestyrelse, der også har den tidligere forsknings- og udviklingschef i Lundbeck, Anders Gersel Pedersen, på genvalg.

Fusionsglad fynsk bankdirektør fylder rundt

En fortid på en eksotisk destination ved Middelhavet får en del af æren for fusionen af to lokale fynske banker. Det fortæller fusionsbankens direktør, som fylder rundt, og som nu også bejler til de lokale konkurrenter.

Danmarks mest erfarne bankmand runder de 70

Peter Schütze var blandt de få, der allerede i 2006 forudså, at de danske banker ville blive hårdt ramt af en finanskrise. Og meget mod sin vilje fik han de følgende år travlt med at rydde op efter banker, der tog langt større risici, end han selv var parat til at gøre som Nordeas førstemand i Danmark. 

Dansk chef i Lehman Brothers fik krak ind på sms: "We are fucked"

For Kasper Kemp Hansen fik det personlig betydning, da Lehman Brothers krakkede. Han havde drømt om de mange erfaringer, han kunne få i den finansielle sektor i London, men blev skuffet over det miljø, han blev en del af i investeringsbanken. FinansWatch tager med ham tilbage til de skæbnesvangre dage i september 2008.

1 - 25 af 335

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs