FinansWatch

Danske Bank henter HR-direktør hos SAS

Tilbage i marts blev det officielt at Helle Havgaard stoppede som HR-direktør i Danske Bank. Nu er afløseren fundet.

Afløseren for Helle Havgaard bliver SAS' HR-og kommunikationsdirektør Henriette Fenger Ellekrog. Hun har været i SAS i syn år, men skifter altså nu til Danske Bank.

”Jeg er glad for at kunne byde Henriette velkommen. Vi står over for en stor forandringsproces, hvor vi skal skabe en mere enkel, effektiv og kundedrevet bank. Her spiller HR en helt central rolle. Henriette kommer fra en stor skandinavisk virksomhed, som er vant til at arbejde ekstremt kundefokuseret på tværs af landegrænser, og det er bl.a. de erfaringer, vi får gavn af fremover,” skriver Danske Banks topchef Thomas F. Borgen i en meddelelse.

Henriette Fenger Ellekrog har ifølge meddelelsen mere end 20 års erfaring inden for HR og personaleledelse, og hun har tidligere arbejdet i TDC og rekrutterings- og konsulentvirksomheden Mercuri Urval.

Den ny HR-direktør tiltræder senest 1. november.

”Jeg ser rigtig meget frem til at bidrage til den forandringsproces, som Danske Bank er i gang med og understøtte den gode udvikling, banken er inde i. Jeg håber, at jeg kan hjælpe med at skabe en stærk og sammenhængende organisation på tværs af forretningsenheder og markeder i tråd med bankens strategi,” skriver Henriette Fenger Ellekrog i meddelelsen.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs