FinansWatch

ATP henter pressechef hos Danske Bank

ATP’s Pensions & Investeringsforretning har været på Holmens Kanal og hentet en ny pressechef. (Opdateret)

Anders Klinkby Madsen, 37 år, skifter jobbet som kommunikationschef hos Danske Bank ud med en stilling som pressechef for ATP’s Pensions & Investeringsforretning.

I en mail skriver ATP, at Anders Klinkby kommer fra en stilling som kommunikationschef for erhvervsdelen af Danske Bank-koncernen. Anders Klinkby Madsen har arbejdet for Danske Bank i 7 år, blandt andet som koncernpressechef og pressechef for Danske Capital. Klinkby er uddannet mag.art.

"Anders Klinkby Madsen vil sammen med seniorpresserådgiver Svend Aagaard være ansvarlig for pressekontakt vedr. Pension & Investeringsforretningen. Presserådgiver Mette Beck vil fortsat være ansvarlig for pressekontakt vedr. ATP’s Administrationsforretning, dvs. Udbetaling Danmark, Lønmodtagernes Garantifond, Feriekonto samt de øvrige ordninger, som ATP administrerer. Anne Schumacher vil træde ud af det daglige pressearbejde for at arbejde med ATP’s medietræning samt fokusere på samarbejder med bl.a. uge- og magasinpressen," skriver ATP i mailen.

Ovenstående personer refererer alle til kommunikationsdirektør Annemette Moesgaard.

Ny kommunikationschef i Danske Bank-afdeling 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs