FinansWatch

Billedserie: Stort fremmøde til Schützes afsked

Efter 40 år er det slut. Se billederne fra Peter Schützes afsked med Nordea torsdag formiddag.

Der blev sat behørigt punktum for 40 år i Nordea, da Peter Schütze torsdag formiddag sagde farvel til kollegaer, konkurrenter og andre, som den 62-årige topchef har krydset vej med i løbet af de mange år i toppen af den finansielle sektor.

Peter Schütze er født den 30. oktober 1948 og uddannet cand.polit. i 1973. Han blev ansat i Privatbanken i 1971 og var der indtil banken blev fusioneret med Andelsbanken og Sparekassen SDS i 1990 og blev til Unibank – senere Nordea. I 2002 blev han øverste chef for den danske afdeling af Nordea.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs