FinansWatch

En bankdirektørs bekendelser: Fire formænd senere

Jens Ole Jensen, afgårende bankdirektør fra Nordjyske Bank, fortæller her i sidste kapitel om afskeden med sin arbejdsgiver gennem 50 år.

Nogle gange bliver begrebet "en veteran" en kende slidt. For hvornår er man en veteran? Hvor megen erfaring og hvor mange hår på brystet skal der til?

Én af dem, man uden tøven kan bruge veteran-begrebet på, må være Jens Ole Jensen, medlem af direktionen i Nordjyske Bank gennem mere end 25 år, og adm. direktør i 17 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs