FinansWatch

Tilbud: Bliv valutahandler på 30 timer

Betal 29.000 kroner og få et job som valuta- eller aktiehandler.

"Går du med en drøm om at blive valutahandler og måske få muligheden for at kunne leve af finansiel trading, så har du nu muligheden for at lære håndværket fra bunden."

Sådan skriver firmaet DayTradeCenter på deres hjemmeside, hvor arbejdsløse kan tilmelde sig på et kursus, der koster 29.000 kr. og har en varighed på 30-40 lektioner.

Samtidig fortæller DayTradeCenter, at selv ufaglærte ledige sagtens kan lære håndværket og bagefter få job.

"Er helt vanvittigt"

Men den drøm kan de mange ledige godt droppe alt om, skriver Avisen.dk., der har været i kontakt med flere organisationer på området.

Begge organisationer slår fast, at en titel som daytrader kræver en mangeårig universitetsuddannelse og meget erfaring.

"At uddanne ufaglærte arbejdsløse til daytrading er helt vanvittigt. Det lyder helt skørt og er noget af en gambling," siger Jens Møller Nielsen fra Dansk Aktionærforening til Avisen.dk.

Finansforbundet måber også, da Avisen.dk fortæller om uddannelsen: "At give de her mennesker en tro på, at man kan få et job som trader. Det er helt hen i vejret," siger næstformand i finansforbundet, Michael Budolfsen.

En vej til en karriere

DayTradeCenter afviser kritikken fra finansbranchen med henvisning til, at man kan bruge uddannelsen til bl.a. at skabe fundamentet til en karriere i finansbranchen.

"Andre kan bruge det til selv at skabe en karriere," siger direktør i DayTradeCenter, Erik Gravgaard, til Avisen.dk.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs