FinansWatch

Karriere

Udbrændt aktiechef blev kvalt i regulering: Nu er han lykkelig vinhandler

Tidligere børsmægler og aktiechef Per Østergaard forlod branchen i slutningen af 00'erne udbrændt og træt af regulering og compliance. I stedet ville han være selvstændig, så han slap for at rapportere til andre end ham selv. I dag har han gjort sin passion for vine til sin levevej og har aldrig været lykkeligere, fortæller han i et interview med FinansWatch.

Afgående Nykredit-direktør startede karrieren med historisk nedtur

Kim Duus har været en del af den finansielle sektor i over 30 år og har oplevet sin del af de store kriser i branchen. Den første troede han dog var en joke. Nu ser han frem til næste fase i sit liv med nye opgaver og mere frihed, fortæller han i et interview med FinansWatch.

SEB henter IR-chefen i Pandora

Den nu snart tidligere chef for investor relations i Pandora, Magnus Thorstholm Jensen, har fået nyt job som senioranalytiker i SEB. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Pandora.

Tandlæge-drøm blev ved et tilfælde til 40 år i pensionsbranchen

Det var ikke Danica-direktørs oprindelige plan at blive flere årtier i pensionsbranchen. Men at holde kundetilfredsheden høj er blandt andet det, som har drevet ham. Og i takt med den stigende digitalisering synes han, det er endnu vigtigere at holde fast i den menneskelige kontakt til kunderne.

Det hele startede i et kopirum for 25 år siden

I år er det 25 år siden, Jesper Kirstein smed håndklædet i ringen og startede for sig selv. Forinden havde han haft en lovende finanskarriere, der sluttede brat efter blot syv måneder som ordførende direktør for Alm. Brand Bank. Hvad der startede som et enmandsfirma i et kopirum hos en god bekendt, er i dag blevet til rådgivnings- og konsulenthuset Kirstein A/S og kapitalforvalteren Spektrum.

En fremtid i fintech'ens tegn

For Kristian Thure Sørensen bliver timingen ikke meget bedre til at tage springet fra den trygge rolle som lønmodtager hos Nets til en lidt mere usikker, men spændende fremtid i Norfico. For det er nu, fin-tech miljøet rykker, siger han.

1 - 25 af 218

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs