FinansWatch

Klumme: Forsikringsboss spår hård konkurrence i pensionssektoren

Koblingen mellem pensionsopsparing og forsikringsydelser står for fald. Det mener adm. direktør Carsten Dehn fra Euro Accident i en ny klumme på FinansWatch.

Foto: PR / Euro Accident

Både virksomheder og medarbejdere bliver ladt i stikken, når de store pensionsselskaber kobler forsikringsydelser til selve pensionsproduktet. Det mener Carsten Dehn fra Euro Accident.

"Gennem årene er der blevet skrevet meget om revolutionen, der skulle opsplitte pensions- og forsikringsdelen i firmapensionen, og nu ser det endelig ud til, at opbruddet er på vej," skriver Carsten Dehn.

Læs hele klummen her.

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs