FinansWatch

Tag dine investeringer med i overvejelserne når du stemmer

KLUMME: I dag er det demokratiets festdag og endda med happy hour, idet vi skal til folketingsvalg og så på Grundlovsdag. Når man skal ned og sætte sit kryds i stemmeboksen, kan det være en overvejelse værd at have sine investeringer med i baghovedet.

Jeg hverken skal eller vil på nogen måde blande mig i, hvor man vælger at sætte sit kryds i dag, men op til valget er det jo altid klogt at gøre sig sine tanker. Og set fra min stol som kundedirektør hos en kapitalforvalter, hvor vi hver dag arbejder med folks formuer, står man, set fra en investeringsmæssig betragtning, rent faktisk foran et reelt valg

Meningsmålingerne ser ud til, at vi får et muligt regeringsskifte, og det kan betyde, at investeringer beskattes i højere grad end i dag. Det gælder både finansielle transaktioner, øget beskatning af aktieafkast og generationsskifte. Det er helt legitime synspunkter, men er man i besiddelse af investeringer, man gerne vil have mest muligt ud af, er det altså ikke nødvendigvis ligegyldigt, hvordan man sætter sin stemme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Spar Nord udsteder kapital for 500 mio. kr.

Spar Nord er nået til enighed med en række professionelle investorer om udstedelse af tier 2-kapital. Obligationerne udstedes med Nykredit og Spar Nord som Joint Bookrunners.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs