FinansWatch

Bliver Solvency II udsat?

Der er fortsat stor usikkerhed om implementeringen af Solvency II bliver udsat, men det er ikke nødvendigvis noget, som de danske virksomheder skal krydse fingre for. Sådan lyder budskabet fra Vibeke Bak Solok, partner i PwC i hendes klumme på FinansWatch.

Op til 10 år! Omnibus II direktivet fra januar 2011 åbner mulighed for markante udskydelser af centrale dele af Solvency II regimet. Der nævnes bl.a. muligheden for at tillade selskaber at anvende kapitalinstrumenter, som anerkendes under Solvency I men ikke under Solvency II, at indfase governance-kravene langsomt frem for en straks implementering og at tillade en overgangsordning for SCR.

På nuværende tidspunkt er det usikkert, hvorledes den endelige justering af Solvency II vil se ud. Der er ligeledes usikkerhed om, hvorvidt det bliver muligt at national lovgivning kan kræve, at den oprindelige plan for Solvency II bliver gennemført inden udgangen af 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs