FinansWatch

Jan Eggertsen

Pas på passiviteten

KLUMME: Man skal passe på med de passive investeringer. Sådan lyder meldingen fra Jan Eggertsen fra T. Rowe Price. Han mener, at aktiv investering betaler sig - også i et marked som USA, selvom teorien måske siger noget andet.

Pas på med at overse Japan

KLUMME: Det har i mange år været svært at være optimist omkring den økonomiske udvikling i Japan. Men der ved at ske noget i Solens Rige, skriver Jan Eggertsen, nordisk chef for T. Rowe Price.

Glæd dig til Fed sætter renten op

Klumme: Der er rentestigninger på vej i USA inden for en overskuelig tidshorisont, og det kan sparke gang i væksten og stimulere aktiemarkederne.

Store investorer søger mod Europa – og de er aktive!

Når man jævnligt er i kontakt med investeringsfolk blandt de største institutionelle investorer i Norden fornemmer man tydeligt, at der er et markant stemningsskifte under opsejling. De største investorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige har for alvor fået øjnene op for det gamle kontinent.

"Boble-snak er det rene vrøvl"

Klumme: Nuancerne forsvinder i synet på virksomhedsobligationer, som mange har udnævnt til den næste boble. Forskellen ligger, i hvad virksomhederne bruger pengene fra udstedelserne til.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere