FinansWatch

Bo Bejstrup Christensen

Er du sikker på, at aktier er den bedste (langsigtede) investering?

KLUMME: I årevis har det været kendt, at aktier på den lange bane giver et betydeligt bedre afkast end obligationer. Men ny forskning viser, at det langt fra gælder alle aktier. Investeringsstrateg Bo Bejstrup Christensen gennemgår i denne klumme de overraskende resultater.

ECB hæver renten… i 2020!?

KLUMME: Den Europæiske Centralbank har ikke travlt med at hæve renten, mener investeringsstrateg Bo Bejstrup Christensen, der i denne klumme forklarer hvorfor.

Hvad sker der, når seddelpressen stopper?

KLUMME: I denne uge ventes den amerikanske centralbank at annoncere, den reducerer sin obligationsbeholdning. Dermed trækkes der for første gang siden krisen decideret likviditet ud af de finansielle markeder. Senere på året ventes en ny melding fra Den Europæiske Centralbank, skriver investeringsstrateg Bo Bejstrup Christensen i ny klumme på FinansWatch (Opdateret).

Euroland – verdens bedste taberklub?

Klumme: Det er værd at tage et ekstra blik på Europa, som af mange har været dømt til evig stagnation. Men det er værd at bemærke, at euroland i øjeblikket vokser mindst lige så hurtigt som USA, hvis ikke hurtigere, skriver investeringsstrateg Bo Bejstrup Christensen.

Hæver Fed til 5 pct?

KLUMME: Selvom renten fortsat ser meget lav kan den amerikanske centralbank godt ende med at hæve den helt op til 5 pct., inden næste recession sætter ind, mener Bo Bejstrup Christensen.

Det er tid til at sælge aktier

KLUMME: Global vækst vil falde i de kommende kvartaler, og derfor er der til at skrue ned for risikoen til omkring neutral, indtil vi får klarhed over omfanget af afmatningen.

Varer det amerikanske opsving for evigt?

KLUMME: De næste par år bliver afgørende for, hvor længe det nuværende amerikanske opsving kommer til at vare. Men det bliver et opsving, hvis længde kommer til at indgå i historieskrivningen.

Det amerikanske valg – investorens drømmescenarie?

KLUMME: Selvom FinansWatchs nye klummeskribent, Bo Bejstrup Christensen, ikke havde drømt om Donald Trump som den næste amerikanske præsident, ser han alligevel mulighed for, at Trump kan bane vejen for vækst i USA.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere