FinansWatch

Altor kæmper med sine danske investeringer

Den nordiske kapitalfond har problemer med økonomien i en række selskaber, som den har investeret i i Danmark, skriver Børsen.

Søren Johansen, ledende partner i Altors danske afdeling | Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Ikke alene hænger der en stribe retssager over hovedet på den nordiske kapitalfond Altor, som scorede milliarder på at børsnotere OW Bunker, som senere krakkede. Selskabet kæmper også med at få sine danske investeringer op i omdrejninger, skriver Børsen.

Avisen har gennemgået de nyeste årsregnskaber i Altors fire danske selskaber - Hamlet Protein, Haarslev Group, Norican og Wrist Ship Supply - og her er der et fald i driftsindtjeningen (ebitda) i tre af de fire selskaber.

Søren Johansen, ledende partner i Altors danske afdeling, som har penge fra bl.a. pensionskasser, erkender udfordringerne:

"Når du kigger på selskabernes regnskaber, er det klart, at 2016 blev lidt et kedeligt år for os. Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende. Men vi tror på, at selskaberne har taget nogle initiativer, der kommer til at generere gode indtægter fremover," siger han til Børsen.

Ny OW Bunker-stævning vækker glæde hos udenlandske investorer

Derfor udvides stævningen i OW Bunker-sagen

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs